torsdag den 21. april 2016

Syaften 18 april 2016

Det var en aften hvor der var rigtig meget snak om et supergodt kursus, de fleste af os havde været sammen om, nemlig Karen Ekmanns kursus "Log cabin ligth". (Indlæg kommer lidt senere) Vi var enige om at vi havde haft en super inspirerende lørdag som vi kan leve længe på.De fleste af os havde lagt det påbegyndte log cabintæppe lidt til side, fordi der var andre daglige opgaver der trængte sig på.

 Dorte havde haft tid til at sy lidt på sit tæppe og vi kunne se hvor fint det ville blive. Der var lidt snak om, at måske var farverne lidt for tætte på hinanden, at der ville komme lidt mere knald/liv i tæppet hvis der kom mere lys-mørk kontrast i stofferne, og måske nogle stoffer med større mønstre på. Det kunne vi alle lære noget af og måske skifte nogle af stofferne ud på vores egne tæpper. Det skønne ved at være en gruppe er jo netop at vi lærer af hinandens erfaringer.




Inge Marie var ved at lægge sidste hånd på sit Bargello vægtæppe. 




Lena skal til at sy et vægtæppe i paperpiecing som hedder "Svirvel", tror jeg nok. Mønstret begynder i centrum med bitte små felter og felterne bliver større jo længere man kommer til ydersiderne. Lana havde syet en prøve som har en størrelse der kan passe til en brødkurv. Det bliver spændende at se det færdige resultat.

  

Som  sædvanlig syede vi på hver vores syarbejde mens snakken gik om hvad vi ellers havde oplevet i den forgangne uge. Vi har ikke symaskiner med til vores syaftner men synålene og snakketøjet bliver flittigt brugt. :-)

Næste mandag er vores sidste mødedag her i foråret. Planen er at vi skal have show and tell med de venskabstrekanter vi delte i efteråret. Der bliver sikkert meget forskelligt at se på. Mere om det i næste uge. 


Kludehilsen fra Grethe


4 kommentarer:

  1. Hvor er I flittige og flotte og spændende ting, der bliver syet. Desværre kan jeg ikke komme på mandag og se show and tell. Jeg håber, at der igen bliver lavet et godt indlæg, da det er så dejligt at følge lidt med. Rigtig god sommer til jer alle.
    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Også god sommer til dig Lisbeth. Jeg håber vi ser mere til dig næste sæson. Stor hilsen fra os alle sammen.

      Slet
  2. Kære Grethe. Jeg har været her inde og se jeres blogside. Hvor er det nogle flotte ting I syer. Vi kunne da inspirere hinanden. Hvad med at vi begge lagde vores sider ind på hver vores blogliste, så dine syveninder kan se vores side og vores kan se jeres side. Glæder mig til at høre fra dig. M.V.H. Anni fra Himmerlandsquilterne

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for de rosende ord, Anni. Jeg synes at det er en rigtig god idé du kommer med og som du kan se, så er det gjort her hos os. Det vil være dejligt også at se hvad i laver. Jeg kende allerede nogle af jer og nu kan flere af vores medlemmer også se hvad i laver. Kludehilsen fra Grethe

      Slet