onsdag den 9. november 2016

Syaften d. 7. november 2016

Søndag holdt vinteren sit alt for tidlige indtog i dele af Vendsyssel, derfor var det spændende at se hvor mange af medlemmerne der kom til vores syaften. Sneen var heldigvis færdig med at vælte ned fra himlen. så der var fint fremmøde. 

Mette ville gerne have hjælp til at sandwiche sin nyeste top. En top med mange forskellige ternede stoffer. Ternede stoffer er virkelig en stor udfordring men på den anden side er der jo også rette linjer der er nemme at følge og det havde Mette gjort brug af.


Hjælpsomme hænder  retter til og glatter ud. Er det ikke mest brugt at lægge mellemfor på bagsiden først? Jo, men det er ikke så vigtigt hvad der kommer først bare lagene passer sammen til sidst. :-)


Bente T og Inge Marie lægger bagsiden på.


Kaja var færdig med sit skønne slumretæppe i balistoffer. Håndsyet og selvfølgelig håndquiltet. På bagsiden var der lækker, blød og lun fleece.


Hvad sker der lige her?


Selv fotografen ryster lidt på hånden af grin.


Aftenen sluttede med det helt store kollektive grineflip, så tårerne måtte tørres væk fra flere kinder.
Hvad grinede vi af? Ved det egentlig ikke. Måske havde vi sniffet for meget 505.
Det var rigtig god motion for grinemusklerne og alle sagde tak for i aften i strålende humør, hjem til en kop varm kakao, te eller kaffe.

Næste mandag skal jeg undervise i 10 minutters blokken og det skriftlige materiale er lagt ud på vores facebook gruppe, hvor alle medlemmerne frit kan printe ud fra.


Kludehilsen fra Grethe



Ingen kommentarer:

Send en kommentar